Pályázatírás


A megújuló energiaforrások használatának terjedésében egyre fontosabb szerepet töltenek be a vissza nem térítendő támogatások. Magyarország és az Európai Unió egyaránt nagyon fontosnak tartják ezen energiahordozók lehetőségek szerint legszélesebb körben való elterjesztését, ezért – figyelemmel az európai egyezményeknek való megfelelésre – pénzügyi forrásokkal is segítik a beruházni szándékozó magánszemélyek, önkormányzatok, vállalkozások, illetve civil szervezetek munkáját.

A vissza nem térítendő támogatásokat pályázatok útján lehet elnyerni, majd pedig szabályszerűen felhasználni. Pályázatíróink sok éves tapasztalattal rendelkeznek, mely megfelelő alapot jelent a sikerre. Már az ötlet felmerülésétől kezdve segítik a pályázót, együttműködve a tervezésben, engedélyezésben, a támogatott pályázat megvalósításában, majd pedig az elszámolásban; a pályázatírás-projektmenedzsment tevékenység akkor zárul, amikor a fenntartási kötelezettség végső jelentése is megszületik.

Bíztatjuk tehát Önöket, hogy ötletük esetén keressenek minket, hogy pályázati forrásokhoz jutva valósíthassuk meg közösen a megújuló energiaforrás hasznosító rendszerüket!