E-mobilitás


Az utóbbi években Magyarországon egyre nagyobb teret hódítanak az elektromos autók. Cégünk a megújuló energiafelhasználás mellett a környezettudatosságra is nagy figyelmet fordít, így az e-közlekedés terjedésének elősegítésében is részt veszünk. Az e-pihenők telepítése mellett elektromos autó töltők forgalmazásával is foglalkozunk.
 
Bár jelenleg az elektromos autók ára magasnak számít belső égésű módon működő társaihoz képest, ezek az autók nemcsak környezetkímélőek, de hosszú távon költséghatékonynak is számítanak: alacsony üzemanyagköltség, akár ingyenes töltési lehetőség az ország több pontján, ingyenes parkolási lehetőség, alacsonyabb karbantartási költségek.
 
Termékkínálatunk a piaci igényeket figyelembe véve szinte bármilyen autótöltési igényre megfelelő megoldást nyújt: akár privát felhasználásról, hotelparkolóról, céges flottáról vagy bármely közterületről is legyen szó.
 

Cégünk három elektromos autó töltőgyártó mellett tette le a voksát. 
Az ABL által nyújtott termékek a fali töltőegységekkel és töltőoszlopokkal teljes körű termékkínálattal rendelkezik az e-mobilitás területén. Az ABL Sursum elektromos töltői Németországban készülnek, 2 év garanciával. A gyártó 1923 óta az elektromos csatlakozók, kapcsolók gyártói között a piac meghatározó résztvevője. A SZALONTAI Rendszerintegrátor Kft. az ABL hivatalos magyarországi forgalmazója és szervize. 
A Delta extra gyors elektromos autó töltőt kínál, mely egyedülálló az autótöltők között. 
A METRON termékei között találhatunk otthoni, vállalati és hordozható töltőket, illetve töltőkábeleket. A METRON töltőállomásai (Nano, Standard és Duo) egyedülállóak a robusztusság és a tartósság szempontjából, elhanyagolható mértékű karbantartás mellett. Mindegyik töltő teljesítménye a felhasználó által is állítható 6-16A, illetve 6-32A között, rendelkeznek beépített A típusú FI-relével, illetve fedélzeti inverter válaszidő állítással, valamint opcionálisan választható dinamikus teljesítmény szabályozással.
 
 
A termékekről röviden:
 • ABL eMH1
  A világ legkisebb fali töltőegysége. 22 kW-os maximális töltési teljesítményével minden jármű tölthető vele és kültéren és beltéren is tökéletesen működik.
 • ABL eMH3
  Elérhető egy csatlakozós, vagy két csatlakozós kivitelben,  44 kW-ig terjedő töltési teljesítménnyel. A két csatlakozós kivitelű töltők esetén egy terhelés-szabályozás modul gondoskodik az intelligens áramelosztásról.
 • ABL eMC2
  A töltőoszlop elegáns dizájnjának köszönhetően bármely környezetbe tökéletesen illeszkedik. A hozzáférés tetszés szerint történhet RFID-vel, SMS-sel vagy mobil applikációval. 
 • ABL mobil töltőállomás
  Ezt a mobil töltőkészüléket bárhová magával vihető, minden olyan műhely számára ajánljuk, ahol nincs falitöltő vagy töltőoszlop. Az azonnali csatlakoztatáshoz és töltéshez csupán egy CEE csatlakozóra van szüksége.
 • A Delta extra gyors autótöltője minden európai, ázsiai és észak amerikai elektromos jármű (EV) gyártó szabványait támogatja, megfelelve a jelenlegi és jövőbeli elektromos járműveknek, melyek 50kW-nál magasabb töltési kapacitást igényelnek. A töltő maximum 4 autó egyidejű töltésére alkalmas.
 • METRON NANO 
  A NANO töltő kis és költséghatékony otthoni és vállalati töltő állomás, amely alkalmas az egyfázisú töltőkkel ellátott elektromos járművek töltésére, 6-16A és 6-32A verziókban. 
 • METRON STANDARD 
  A Nano nagyobbik testvére kényelmes töltési lehetőség 3 fázisú elektromos járművekhez, amelyek 3 fázison 6-32A-ig állítható teljesítményt biztosítanak.
 • METRON DOUBLE 
  Ez a kompakt töltőállomás lehetővé teszi, hogy két autót töltsön egy eszközről, akár autónként 22 kW-os teljesítményig.
 • METRON HORDOZHATÓ TÖLTŐK 
  Állítsa össze a saját hordozható töltőjét, amely bármelyik háztartási, vagy ipari csatlakozóval használható otthon, vagy útközben. 50%-kal könnyebb és akár 30%-kal gyorsabb, mint egy átlagos töltő.
 • METRON TÖLTŐ KÁBELEK 
  Prémium minőségű töltő kábelünk tökéletesen illeszkedik a járműhöz. Hosszú élettartamra kifejlesztett termékeinkre 2 éves garanciát vállalunk. Kábelhossz 3-12 m.
 
ABL elektromos autó töltő prospektus.pdf
Delta elektromos autó töltő adatlap.pdf
Metron elektromos autó töltő prospektus.pdf
 
Árajánlatkérés, további termékinformációk