Cégbemutató

A SZALONTAI Rendszerintegrátor Kft. 2003-ben kezdte meg tevékenységét a megújuló energiafelhasználás területén, azóta Magyarország egyik legmeghatározóbb vállalkozása lett a napelemes áramtermelés piacán.

A meghatározó szerep a kiváló minőségű termékeken túl a teljes körű szolgáltatásnak és a magas színvonalú kivitelezésnek köszönhető. A napelemes áramtermelésen túl az e-közlekedés terjedésének elősegítéséhez hozzájáruló töltőállomások telepítésével is foglalkozunk. 2020-ban pedig ekés kábelfektetéssel bővült tevékenységünk, mellyel nemcsak a napelemparkok KIF és KÖF kábeleinek gyors, költséghatékony és precíz telepítését végezzük el, hanem szinte bármilyen kommunikációs kábel és rugalmas cső földbe helyezését meg tudjuk valósítani 150 mm átmérőig.
 
Az elmúlt években a napelemes rendszerek egyre nagyobb teret nyernek a megújuló energiaforrások piacán, ennek köszönhetően cégünk húzóágazatává vált. A háztartási méretű kiserőműveken kívül – a piaci igényekhez alkalmazkodva – 2012 óta napelemparkok komplett kivitelezésével bővítettük tevékenységünket. A kor követelményeit figyelemmel kísérve azonban nemcsak a termékek és a szolgáltatás minőségére fordítunk nagy hangsúlyt. Cégünk 2014-ben minőségbiztosítási rendszerét az ISO 9001:2000 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszerré fejlesztette tovább.
 
A napelemes iparágban azonban nem csupán kivitelezőként vagyunk jelen. A MANAP Iparági Egyesületben cégünk elnökségi tagként a fotovoltaikus iparág szakmai érdekképviseletének javításán dolgozunk. Célunk, hogy az iparágban valamilyen formában érdekelt társaságok, szervezetek közös céljait képviselve, a nemzetközi tapasztalatokat figyelembe véve tudjuk erősíteni a magyarországi napelemes piac helyzetét.
 
Mindezeket szem előtt tartva a megújuló energiaforrásokra épülő rendszerek telepítésén túl az elmúlt években széles körű nagykereskedelmi partnerhálózatot hoztunk létre. Partnereinknek a széles termékválasztékon túl a tervezéstől a kivitelezésig támogatást biztosítunk. Munkájukat folyamatos képzésekkel, műszaki segítségnyújtással, rendszer-méretezési, tervezési és kivitelezési feladatok átvállalásával segítjük.

Mindezen felül partnerhálózatunk tagjainak vagy hasonló tevékenységgel foglalkozó vállalkozásoknak nemcsak a fent már említett szolgáltatásokban nyújtunk segítséget, hanem a telepítés vagy üzemeltetés során szükséges munkavédelmi eszközök és géppark beszerzésében is rendelkezésre állunk.
 
Cégünk nemcsak a tervezéstől a kivitelezésig nyújt segítséget, ügyfeleink a szerviz, karbantartás és üzemeltetés területén is számíthatnak ránk. A Kaco és a Fronius által gyártott inverterek országos szervizeként napelemes rendszerek garanciális és garanciális időn túli szervizét, karbantartási, távfelügyeleti és üzemeltetési feladatokat is vállalunk.

2016-ban cégünk új üzletággal bővítette tevékenységét, melynek köszönhetően Wintersteiger síjavító gépek és kiegészítők forgalmazásával is foglalkozunk.
 
Részletes cégbemutató letöltése »