Cégbemutató

A Szalontai Rendszerintegrátor Kft. 2003 óta van jelen a megújuló energia, azon belül is főként a napelemes iparág területén. A kezdetben lakossági beruházások helyét az idő előrehaladtával egyre inkább az ipari napelemes rendszerek és napelemparkok komplett kivitelezése vette át, melynek köszönhetően utóbbi 2012 óta cégünk húzóágazatává nőtte ki magát.

Ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást nyújtunk, hisz nemcsak a kivitelezés, hanem már a tervezés, engedélyeztetés időszakában, de még az utógondozás során, a karbantartási, üzemeltetési vagy akár távfelügyeleti feladatok ellátásában is számíthatnak ránk.

A kiváló minőségű termékeken túl a folyamatos szolgáltatásbővítéssel igyekszünk lépést tartani ügyfeleink igényeivel és biztosítani számukra a magas színvonalú kivitelezést. Ennek érdekében 2020-ban ekés kábelfektetéssel bővült tevékenységünk, mellyel azonban nemcsak a napelemparkok KIF és KÖF kábeleinek gyors, költséghatékony és precíz telepítését végezzük el, hanem szinte bármilyen kommunikációs kábel és rugalmas cső földbe helyezését meg tudjuk valósítani 150 mm átmérőig.

A minőségbiztosításra azonban nemcsak a kivitelezés során fordítunk nagy hangsúlyt, 2014-től cégünk ISO 9001 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert működtet. A napelemes iparágban pedig nem csupán kivitelezőként vagyunk jelen. A MANAP Iparági Egyesületben cégünk elnökségi tagként a fotovoltaikus iparág szakmai érdekképviseletének javításán dolgozunk. Célunk, hogy az iparágban valamilyen formában érdekelt társaságok, szervezetek közös céljait képviselve, a nemzetközi tapasztalatokat figyelembe véve tudjuk erősíteni a magyarországi napelemes piac helyzetét.

Mindezeket szem előtt tartva a napelemes rendszerek kivitelezésén kívül a kezdetektől folyamatosan bővülő nagykereskedelmi partnerhálózatot hoztunk létre. Partnereinknek a széles termékpalettán túl a tervezéstől a kivitelezésig támogatást biztosítunk. Munkájukat folyamatos képzésekkel, műszaki segítségnyújtással, rendszer-méretezési, tervezési és kivitelezési feladatok átvállalásával segítjük.

Mindezen felül partnerhálózatunk tagjainak vagy hasonló tevékenységgel foglalkozó vállalkozásoknak nemcsak a fent már említett szolgáltatásokban segítünk, hanem a telepítés vagy üzemeltetés során szükséges munkavédelmi eszközök és géppark, vagy épp az elektromos autók töltéséhez szükséges berendezések beszerzésében is rendelkezésre állunk.