2018. december 07.

METRON, új márka az elektromos autótöltők között


Decembertől megtalálhatóak webshopunkban a METRON töltői is. Az alábbi típusokat különböztetjük meg a Szlovéniában gyártott termékek közül:
 
 

NANO
A NANO töltő kis és költséghatékony otthoni és vállalati töltő állomás, amely alkalmas az egyfázisú töltőkkel ellátott elektromos járművek töltésére, 6-16A és 6-32A verziókban.
STANDARD
A Nano nagyobbik testvére kényelmes töltési lehetőség 3 fázisú elektromos járművekhez, amelyek 3 fázison 6-32A-ig állítható teljesítményt biztosítanak.
DOUBLE
Ez a kompakt töltőállomás lehetővé teszi, hogy két autót töltsön akár egy eszközről, autónként 22 kW-os teljesítményig.
HORDOZHATÓ TÖLTŐK
Állítsa össze a saját hordozható töltőjét, amely bármelyik háztartási, vagy ipari csatlakozóval használható otthon, vagy útközben. 50%-kal könnyebb és akár 30%-kal gyorsabb, mint egy átlagos töltő.
TÖLTŐ KÁBELEK
Prémium minőségű német töltő kábelünk tökéletesen illeszkedik a járműhöz. Hosszú élettartamra kifejlesztett termékeinkre 2 éves garanciát vállalunk.
Közös jellemzők:
Mindegyik töltő teljesítménye felhasználó által is állítható 6-16A, illetve 6-32A között, rendelkeznek beépített A típusú FI-relével, illetve fedélzeti inverter válaszidő állítással, valamint opcionálisan választható dinamikus teljesítmény szabályozással.
 
Bővebb információ webshopunkban