2020. október 13.

Hibrid inverterekkel is foglalkozunk

Az akkumulátorral vagy a nélkül is működő, igényalapú vészhelyzeti áramellátós változatainak köszönhetően a Fronius Symo GEN24 Plus a legmagasabb szintű ellátási biztonságot biztosítja az otthoni felhasználók számára. A Symo termékcsalád  teljesítménye 6,0-10.0 kW.
Most először, az innovatív PV Point alapvető vészhelyzeti áramellátást biztosít azon ügyfelek számára is, akik nem szeretnének azonnal akkumulátort vásárolni. Az akkumulátorral már rendelkező ügyfelek számára olyan jól bevált, teljes vészhelyzeti áramellátási megoldást kínálnak a készülékek, amely az egész háztartást képes vészhelyzeti árammal ellátni. 
Ezért a Fronius GEN24 Plus készülékek számos ügyfél-követelmény esetében ideális megoldást jelentenek, függetlenül attól, hogy a rendszert első naptól kezdve el kívánják-e látni akkumulátorral, a Fronius Ohmpilot napelemes energiát használ-e majd a meleg víz felmelegítéséhez, vagy hogy a napelemes rendszert otthonautomatizálási csomagba fogják-e integrálni. A Fronius GEN24 Plus mindig a megfelelő választás lesz – az új rendszerek, valamint a meglévő rendszerek korszerűsítése és bővítése esetében egyaránt.
Ezenkívül az új készülékek hihetetlenül egyszerűvé teszik a telepítést, az üzembe helyezést és a szervizelést, továbbá bármilyen rendszerben használhatók. Az olyan jól bevált Fronius technológiák, mint a SuperFlex Design, szintén megtalálhatók mind a Primo, mind a Symo GEN24 Plus készülékekben – melyek ideális tárolási megoldást kínálnak az egyfázisú és a nagy, háromfázisú rendszerekhez.