2020. július 28.

25 éves termékgarancia a Winaico napelemekre

 
 
 
 
 
 
 
A 2020 júliusától a  Winaico termékgarancia-kiterjesztési program  ügyfeleink számára egyszerűen használható online regisztrációval biztosít további 10 éves termékgaranciát a Winaico WST-325M6PERC Full Black és Winaico  WST-330M6PERC modulokra a gyári 15 éves garanciával egyedülállóan,
összesen 25 évre!
 
A telepített napelemek közül elegendő egy modul gyári számának regisztrációja a gyártó honlapján. A cégünk által telepített napelemek regisztrációját elvégezzük, azokra a  25 év garancia automatikusan jár.
 
Link a regisztrációs útmutatóhoz
 

Aki egy napelemes rendszer telepítése mellett dönt, előrelátónak kell lennie – hiszen ezek a rendszerek 20-30 évig, vagy annál is tovább, fognak tiszta és költséghatékony áramot termelni. Csak  kiváló minőségű modullal érhetjük el e hosszú időszakon át valóban a megígért és kívánt magas teljesítményt. WINAICO-modulokkal egy prémium minőségű napelemekre szakosodott gyártó termékeit választja.
A WINAICO egyike a gyártóknak, melyet „Top Brand PV” díjjal tüntettek ki. Hogy ezt elérhessük, márkánknak a piaci átlagon felüli értékelésre volt szüksége a versenytársakkal szemben. Az EUPD tükrözi a WINAICO vevőközpontúságát és pozitív együttműködést az élethossziglani teljesítményen.
 
Az egyre szélsőségesebb időjárásnak a napelemmodulokra nézve is vannak következményei: A magasabb hőmérsékleteknek, erősebb szeleknek és több hóesésnek jelentős hatása van egy napelemmodul stabilitására. A moduljaink egyedülálló kialakítású, ellenálló alumíniumból készült kerete biztosítja a maximális stabilitást és a védelmet az anyagfáradás ellen. A különleges, L alakú alusarokelemek garantálják a legnagyobb csavarodási merevséget és vízállóságot.
 
PERC-technológia (Passivated Emitter Rear Cell, az elem hátoldalának passziválása) használatával a WINAICO a javított fényfelvétel révén egyesíti a legmagasabb hatásfokokat és a konkrét hozam növekedését az ismert hosszú élettartammal és minőséggel. A PERC–technológia azzal optimalizálja a hagyományos elemek minőségét, hogy az elem hátoldalára felvisznek egy kiegészítő dielektromos passziváló réteget. A kiegészítő passziváló réteg visszatükrözi az addig fel nem használt fényt az elembe, amely így több fényt nyel el. Emiatt a WINAICO-modulok, különösen gyengébb besugárzás
esetén, nagyobb hozamot nyújtanak.
 
Minden elemet és kész réteges lemezt különleges elektrolumineszcens vizsgálóműszerrel ellenőrznek, hogy nincs-e bennük belső sérülés. Így szinte kizárhatók a mikrotörések, Hot-Spotok, hibás forrasztások és egyéb szabad szemmel nem felismerhető hibás szerkezetek.
Egyfajta „röntgenkép” igazolja a 100 %-os elemminőséget – minden egyes modulnál.