Kezdőlap > Információk > Winaico bemutatkozó oldal
Winaico bemutatkozó oldal


A WINAICO-ról...

A teljesítmény iránti szenvedélyünk eredményeképp nem csak nagy teljesítményű napelemeket, hanem a napelemes projektek sikeres kivitelezéséhez szükséges átfogó támogatást is nyújtunk. A németországi és a többi világszerte található leányvállalataival a Taiwani WINAICO napelem gyártó a legnépszerűbb márkák gyártói közt helyezkedik el a magas színvonalú termékeivel és automatizált gyártósorával. Az anyavállalat, a Win Win Precision Technology Co., Kft. a félvezető szektorból indult, ahol a napelemes szektoréval megegyező minőség menedzsment követelményeket állítanak. A félvezető iparban szerzett élvonalbeli rendszer technológiával és eljárási tapasztalattal, a WINAICO minőségi kritériumokat támaszt a PV piacon. Több ezer telepített rendszer bizonyítja ezt minden nap.

Egy WINAICO modul megvásárlásakor garantáljuk az első évben a névleges teljesítmény 97%-át.

Az ezt követő 24 évben a WINAICO garantálja a névleges teljesítményhez viszonyított évi 0.7%-os maximális teljesítménycsökkenést. Ezzel az ígérettel a WINAICO garantálja a termékei minőségét és teljesítményét, és biztosítja az Ön beruházásának védelmét.

 

A WINAICO napelem megvásárlása tartalmaz egy ingyenes, két évre szóló biztosítást a teljes fotovoltaikus rendszerre. Rendelkezésére áll továbbá egy nyolc éves meghosszabbítási opció, mellyel a rendszer összesen 10 évre történö biztosítására van lehetőség.

 

Ugrás a Winaico termékekhez »

 

WINAICO a minőségi választás.pdf

WINAICO napelem biztosítási tájékoztató.pdf

 

 

 

 

 

 

 

 

« Vissza