E-mobilitás


Az utóbbi években Magyarországon egyre nagyobb teret hódítanak az elektromos autók. Cégünk a megújuló energiafelhasználás mellett a környezettudatosságra is nagy figyelmet fordít, így az e-közlekedés terjedésének elősegítésében is részt veszünk. Az e-pihenők telepítése mellett elektromos autó töltők forgalmazásával is foglalkozunk.
 
Bár jelenleg az elektromos autók ára magasnak számít belső égésű módon működő társaihoz képest, ezek az autók nemcsak környezetkímélőek, de hosszú távon költséghatékonynak is számítanak: alacsony üzemanyagköltség, akár ingyenes töltési lehetőség az ország több pontján, ingyenes parkolási lehetőség, alacsonyabb karbantartási költségek.
 
Termékkínálatunk a piaci igényeket figyelembe véve szinte bármilyen autótöltési igényre megfelelő megoldást nyújt: akár privát felhasználásról, hotelparkolóról, céges flottáról vagy bármely közterületről is legyen szó.
 
Cégünk két elektromos autó töltőgyártó mellett tette le a voksát. Az ABL által nyújtott termékek a fali töltőegységekkel és töltőoszlopokkal teljes körű termékkínálattal rendelkezik az e-mobilitás területén. Míg a Delta egy olyan extra gyors elektromos autó töltőt kínál, mely egyedülálló az autótöltők között.
 
 
A termékekről röviden:
  • ABL eMH1: a világ legkisebb fali töltőegysége. 22 kW-os maximális töltési teljesítményével minden jármű tölthető vele és kültéren és beltéren is tökéletesen működik.
  • ABL eMH3: elérhető egy csatlakozós, vagy két csatlakozós kivitelben,  44 kW-ig terjedő töltési teljesítménnyel. A két csatlakozós kivitelű töltők esetén egy terhelés-szabályozás modul gondoskodik az intelligens áramelosztásról.
  • ABL eMC2: töltőoszlop elegáns dizájnjának köszönhetően bármely környezetbe tökéletesen illeszkedik. A hozzáférés tetszés szerint történhet RFID-vel, SMS-sel vagy mobil applikációval. 
  • ABL mobil töltőállomás: Ezt a mobil töltőkészüléket bárhová magával vihető, minden olyan műhely számára ajánljuk, ahol nincs falitöltő vagy töltőoszlop. Az azonnali csatlakoztatáshoz és töltéshez csupán egy CEE csatlakozóra van szüksége.
  • A Delta extra gyors autótöltője minden európai, ázsiai és észak amerikai elektromos jármű (EV) gyártó szabványait támogatja, megfelelve a jelenlegi és jövőbeli elektromos járműveknek, melyek 50kW-nál magasabb töltési kapacitást igényelnek. A töltő maximum 4 autó egyidejű töltésére alkalmas.
 
ABL elektromos autó töltő prospektus.pdf
Delta elektromos autó töltő adatlap.pdf
 
Árajánlatkérés, további termékinformációk