E-mobilitás


Az elektromos autók felhasználás alatt sokkal kisebb negatív környezeti hatással járnak, mint a belső égésű módon működő járművek.
Az e-autók a hagyományos járműveknél nemcsak gazdaságosabbak, de környezetbarátabbak is, ezáltal ideális megoldást nyújtanak a közlekedés környezeti hatásainak csökkentésére.
Cégünk 2017 óta hozzájárul az e-mobilitás elterjedéséhez, előtérbe helyezve a környezettudatos gondolkodást.
Elektromos autó töltő kínálatunk a piacon előforduló bármilyen igényre megfelelő megoldást nyújt.
Lehet privát garázs, hotelparkoló, céges flotta vagy közterület, minden felhasználási területre megtalálhatjuk az ABL-lel a megfelelő töltési megoldást.
Az ABL eMH1 a világ legkisebb fali töltőegysége. 22 kW-os maximális töltési teljesítményével minden jármű tölthető vele és kültéren és beltéren is tökéletesen működik.
Az új ABL eMH3 elérhető egy csatlakozós Single, vagy két csatlakozós Twin kivitelben, 44 kW-ig terjedő töltési teljesítménnyel.
Az ABL eMC2 töltőoszlop elegáns dizájnjának köszönhetően bármely környezetbe tökéletesen illeszkedik. A kettős porszórt bevonattal ellátott fémház por és fröccsenő víz ellen védett és a lekerekített burkolat az esővizet hátra vezeti el. A hozzáférés tetszés szerint történhet RFID-vel, SMS-sel vagy mobil applikációval. 
Az ABL mobil töltőállomásunkat egy kézreálló gumi táskában bárhová magával viheti. Ezt a mobil töltőkészüléket minden olyan műhely számára ajánljuk, ahol nincs Wallbox vagy töltőoszlop. Az azonnali csatlakoztatáshoz és töltéshez csupán egy CEE csatlakozóra van szüksége.
A Delta extra gyors autótöltője minden európai, ázsiai és észak amerikai elektromos jármű (EV) gyártó szabványait támogatja, megfelelve a jelenlegi és jövőbeli elektromos járműveknek, melyek 50kW-nál magasabb töltési kapacitást igényelnek. A töltő maximum 4 autó egyidejű töltésére alkalmas. Két egyenáramú töltési ponttal maximum 120 kW-ig, valamint 2 AC töltési ponttal maximum 65 kW-ig elérhető. Az egyenáramú (DC) töltési koncepció egy moduláris, 120 kW-ig skálázható egyenirányító platformon alapszik. A moduláris felépítés, a minőség, a termék megbízhatósága és a távfelügyelet maximalizálja a töltési szolgáltatás hasznos működési idejét.
 
ABL elektromos autó töltő prospektus.pdf
Delta elektromos autó töltő adatlap.pdf